SIP 4,3" video buitenpost met gezichtsherkenning Android Opbouw (S615/S)

SKU: 142018

Omschrijving

SIP 4,3" video buitenpost met gezichtsherkenning Android Opbouw (S615/S)

142018

 

De S615/S is een videodeurbel van het merk DNAKE en biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Zo maakt de buitenpost het mogelijk om de deur te openen door middel van gezichtsherkenning (met levendigheidsdetectie).

 

De intercom zit in een aluminiumlegering behuizing en is uitgerust met 3 relais voor het bedienen van elektrische sloten of elektrische belastingen. Via de beldrukkers op de buitenpost wordt je in verbinding gebracht met de binnenpost of mobiele telefoon (Smart Life smartphone APP) van de eigenaar, waardoor er een tweezijdig videogesprek gevoerd kan worden. Je zit op het 4,3"display ook wie je oproep beantwoord.

 

De deur kan dan ook geopend worden via een binnenpost of Smart Life Smartphone APP. Door de ingebouwde kaartlezer kan er ook toegang worden verschaft via een IC Card (13.56 MHz) of ID Card (125kHz) of APP. Of gewoon door het invoeren van je cijfercode.

 

De buitenpost is bestand tegen extreme temperaturen (-40°C tot 55°C) en is weerbestendig volgens IP65, dus prima buiten te gebruiken. Hij is vandaalbestendig volgens IK08 en bovendien geeft de videodeurbel een sabotage-alarm door als iemand het probeert open te breken.

 

De ingebouwde 2MP HD camera heeft een kijkhoek van maar liefst 120° en heeft daarmee dus een goed overzicht van wat er voor de deur afspeelt. In het donker helpen LED indicatoren het zicht te verlichten.

 

Door het SIP protocol en de PoE poort is het gemakkelijk aan te sluiten op een IP Netwerk en kan dankzij het gebruik van de ONVIF-standaard geïntegreerd worden in domoticasystemen of beheerd worden door apparaten van derden.

 

4.3" kleuren-TFT LCD
3 outputrelais voor deursloten
120° groothoek 2MP HD-camera met automatische verlichting
Steun WDR-technologie om de donkere gebieden te verlichten en de overbelichte delen van het beeld donkerder te maken
Deurtoegangsmethoden: oproep, gezicht, IC-kaart (13.56MHz), ID-kaart (125kHz), PIN-code, APP
Anti-spoofing algoritme tegen foto's en video's
Steun 10.000 gezichten, en 100.000 kaarten
Sabotagemelder alarm
Steun verzonken montage
Eenvoudige integratie met andere SIP-apparaten door SIP 2.0-protocol
Android gebaseerde SIP video deurtelefoon

 

 

Datasheet (engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"295 x 133 x 42 .7 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC - PoE","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP65","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMHS_VANDAAL":{"label":"Vandaalbestendig","value":"Ja","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een vandaalbestendige behuizing."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_CERTIF_VANDAAL":{"label":"Certificering vandaalbestendigheid","value":"IK08","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft de vandaalbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"1,55kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_KIJKHOEK":{"label":"Kijkhoek ","value":"120°","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft de kijkhoek weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEM_TOETSENPANEEL":{"label":"Toetsenpaneel","value":"Ja","order":"25","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een toetsenpaneel."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"Aluminium","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEMTS_KILO":{"label":"Kilo's","value":"1,55kg","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft de trekkracht in kilo's weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DNAKE","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}