Rook- en hittemelder tester starterspakket, 6M

SKU: SOLO 814

Omschrijving

Rook- en hittemelder tester starterspakket, 6 meter

Met het SOLO 814 starterspakket kunt u direct optische en thermische melders testen. Deze set is bestaande uit een rook dispenser kop, een thermische testkop, detector verwijder tool en een telescoop verlengstok met 4 secties en een totale lengte van 4.5 meter. De rook dispenser kan worden geplaatst op de verlengstok waardoor u eenvoudig optische rookmelders kunt testen tot een hoogte van circa 6 meter. De dispenser kan worden open of dichtgedraaid op de hoeveelheid rook doorvoer te bepalen. De dispenser zal de spuitbus activeren op het moment dat deze rondom de melder geplaatst en aangedrukt wordt.

De thermische meldertester dient bedraad te worden aangesloten op netspanning (230V AC) en kan worden geactiveerd om thermische melders te controleren op correcte functionaliteit.

In de dispenser kan een spuitbus geplaatst worden zoals de SDT-250. (niet bijgeleverd)

De detector verwijder tool die bijgeleverd is in deze starterskit, is universeel inzetbaar en vrijwel voor iedere puntmelder geschikt. Deze tool kan gebruikt worden om een detector uit een sokkel te draaien en een nieuwe te plaatsen.

Deze set is bestaande uit:
  • SOLO 100 glasvezel telescoop verlengstok 4.5 meter
  • SOLO 200 universele detector verwijder tool
  • SOLO 330 Aerosol rook kap
  • SOLO 424 230V AC bedrade hitte testkap
  • SOLO 610 opberg en transport tas

Specificaties

{}