Salvus Torino 5 elo

SKU: 850135

Omschrijving

Salvus Torino 5 elo

De Salvus Torino 5 is speciaal ontworpen om uw waardevolle zaken en documenten tegen brand te beschermen. De Salvus Torino is Europees gecertificeerd tegen brandwerendheid volgens EN15659 LFS60P. Dit houdt in dat de kluis maar liefst 60 minuten brandwerend is, waardoor de inhoud lange tijd beschermd blijft. De kluis is te openen met een elektronisch slot, waardoor er geen sleutel nodig is.

De Salvus Torino combineert deze brandwerendheid met een functioneel, elegant design en is afgewerkt in een mooie antraciet kleurstelling. De kluis is standaard uitgevoerd met een elektronisch slot (inclusief batterijen), dat automatisch sluit bij het sluiten van de deur. Doordat de legborden in hoogte verstelbaar zijn, kunnen er gemakkelijk documenten van verschillende formaten in de kluis opgeslagen worden.

De kluis is voorzien van een afsluitbare lade en is te vergrendelen vanaf drie zijden. Om te voorkomen dat de kluis bij diefstal in zijn geheel meegenomen wordt, raden wij aan de kluis aan de ondergrond te verankeren. Hiervoor wordt er verankeringsmateriaal meegeleverd.

Specificaties Torino 5:

60 minuten ECB-S gecertificeerde brandwerendheid voor papier volgens EN 15659 LFS 60P
Elektronisch slot
Interieur: Afsluitbare lade (hoogte 140mm)
noodvergrendeling: Slot sluit automatisch bij het sluiten van de deur.
Kleur: antraciet
Uitwendige afmetingen: 1255 x 711 x 580mm
Inwendige afmetingen: 1034 x 546 x 418mm
Gewicht: 290Kg
Inhoud: 236 Liter
Legborden: 2

Vraag naar de speciale transport tarieven, deze verschillen van onze normale francogrens.