TOP Academy

De beveiligingsmarkt is een markt die voortdurend in beweging is. Regelgeving en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Om als beveiligingsinstallateur op de hoogte te blijven van alle technieken en nieuwe trends, kunt u niet enkel volstaan door nieuwsitems te volgen. Nieuwe technieken en mogelijkheden vragen regelmatig bijscholing om de kennis die u heeft over producten op te frissen en uit te breiden.

Op de TOP Academy bent u aan het juiste adres om uw kennis op te frissen. Tijdens onze praktijkgerichte trainingen krijgt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van nieuwe en bestaande producten. Door regelmatig trainingen te volgen, investeert u in uzelf en uw personeel. Hierdoor kan er op de werkvloer efficiënter en tijdbesparend te werk worden gegaan tijdens het installeren en bij het onderhoud van installaties. Door de beheersing van de juiste knowhow kunt u uw concullega's voorblijven en oplossingsgerichter te werk gaan.

Het cursusaanbod op de TOP Academy is zeer breed en geschikt voor iedere beveiligingsinstallateur, vertegenwoordiger of projectleider om zijn of haar kennis op te frissen. Er worden regelmatig algemene cursussen gegeven om de projecten en regelgeving van bepaalde productgroepen te benadrukken. Geavanceerde producttrainingen worden gegeven om het meeste uit een product te halen. Trainers van de TOP Academy hebben veel kennis over specifieke onderwerpen. Trainingen worden altijd gegeven door onze collega's van de support desk, product managers of commerciële medewerkers.Interesse in ons aanbod? Bekijk ons aanbod en schrijf u in


Trainingslocatie
Top Security verzorgt trainingen en cursussen op onze eigen locatie. We hebben een speciale ruimte ingericht om op een interactieve manier kennis te laten maken met de producten en de technieken. U kunt zich voor cursussen aanmelden, of telefonisch contact opnemen om zelf een afspraak te plannen. Heeft u liever een cursus op uw eigen locatie? Neem dan contact op.


Subsidies
Wanneer u een cursus volgt via uw werkgever geeft dit mogelijkheid om gebruik te maken van subsidies. In Nederland en België zijn er namelijk verschillende instanties die dit mogelijk maken. Otib (Nederland) is één van deze instanties die deze subsidies verstrekken. Als u bent aangesloten bij Otib heeft u recht op €150 subsidie per werknemer, per kalenderjaar. De subsidie wordt uitgekeerd nadat de factuur is ingediend bij Otib. Vormelek is de instantie in België die subsidies verstrekt voor het volgen van opleidingen en cursussen. Zij vergoeden gedeeltelijk de kosten van de opleiding.