4G / LTE router

SKU: UR32L

Omschrijving

4G / LTE router

 

Laat je niet misleiden door het compacte formaat van deze 4G/LTE- router van Milesight. De UR32L is niet groter dan een ansichtkaart, maar deze industriële celulaire krachtpatser heeft ingebouwde intelligente functies die zijn ontworpen voor wereldwijde M2M/IoT-toepassingen en is daardoor dus krachtiger dan je in eerste instantie zal denken.

 

De UR32L heeft ook 2 snelle Ethernet poorten, die gebruikers ononderbroken internettoegang bieden. Daarbij is de router voorzien van geavanceerde functies zoals een stateful firewall VPN. Dit  houdt in dat de firewall tussentijdse informatie bij houdt van connecties die over de firewall lopen. Hierdoor is de firewall beter in staat onderscheid te maken tussen data die wel toegestaan en niet toegelaten mogen worden.

 

De UR32L biedt stabiele communicatie dankzij de integratie van watchdog- en multi-link failover-detectie. De combinatie van DeviceHub en MilesightVPN, helpt je om je netwerk gemakkelijk en efficiënt op afstand te beheren via een platform.

 

De router is voorzien van een snel 4G netwerk met een hoge bandbreedte met maximaal 150 mbps downlink en 50 mbps uplink.

Door zijn compacte formaat is de router overal makkelijk te plaatsen

 

 

Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"108 x 90 x 26 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_NETWERKPROTOCOL":{"label":"Netwerk protocol","value":"IPv6, PPP, PPPoE, SNMP v1/v2c/v3, TCP, UDP, DHCP, RIPv1/v2, OSPF, DDNS, VRRP, HTTP, HTTPS, DNS, ARP, QoS, SNTP, Telnet, VLAN, SSH","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft de netwerkprotocollen weer van het product."},"CUSTITEMBHS_POE":{"label":"PoE","value":"Ja","order":"34","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van PoE."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Milesight","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}