Uniview hybride recorder 16 kanaals BNC + 8 IP

SKU: XVR301-16G3

Omschrijving

Uniview hybride recorder 16 kanaals BNC + 8 IP

XVR301-16G3

Videorecorders zijn het kloppende hart van jouw CCTV-systeem. Met de XVR301-16G3 kun je er zeker van zijn dat je beveiligingscamera's in goede handen zijn. Deze HD-TVI videorecorder is ideaal voor middelgrote installaties met maximaal 16 beveiligingscamera's.

Wat deze 16-kanaals DVR echt bijzonder maakt, is dat het ook als een Tribrid DVR wordt beschouwd. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om maximaal 8 IP-beveiligingscamera's toe te voegen, waardoor dit systeem een indrukwekkende 24-kanaals DVR wordt.

De XVR301-16G3 is precies wat jouw systeem nodig heeft voor snelle, krachtige en betrouwbare 24/7 bewaking.

Opname Schema's

Wil je 24/7 video-opnames? Dan is de XVR301-16G3 DVR de perfecte keuze. Je kunt er zeker van zijn dat jouw beveiligingssysteem geen enkel moment mist, dankzij de mogelijkheid om maximaal 1 harde schijf van maximaal 8TB toe te voegen.
Bovendien kun je aangepaste opnameschema's instellen op basis van dagen en tijden van de week, of zelfs op basis van gebeurtenissen zoals bewegingsdetectie.

NDAA Compliant

Dit model voldoet aan de NDAA (National Defense Authorization Act), wat betekent dat het veilig kan worden gebruikt en geïnstalleerd op eigendommen van de Amerikaanse overheid. Het is gebouwd op betrouwbare en bewezen technologie, zodat je erop kunt vertrouwen.

datasheet


Specificaties

{}