Colorhunter

Bij vele traditionele camera’s worden beelden in het donker onscherp vastgelegd door het gebrek van vele details. Hierbij worden beelden veelal onvoldoende bruikbaar voor de momenten die er toe doen! De technologie is aanzienlijk verbeterd in de afgelopen jaren, maar nog lang niet alle camera’s worden voorzien van een nachtzicht in hoge resolutie of kleurrijke opnamen tijdens de nacht.

Met de toevoeging van de ColourHunter technologie wordt het mogelijk om veel details vast te leggen, in met name de nachtelijke uren. De ColourHunter camera’s van UNV zijn voorzien van 2 ingebouwde warme LED’s die het terrein constant, of bij een verdachte situatie, extra verlichten. Hierdoor worden beelden in kleur mogelijk, met zeer veel details die wellicht cruciaal zijn voor het identificeren van personen of voertuigen.


Dag en nacht kleurrijke bewaking

De Colorhunter camera heeft het vermogen om krachtige kleurrijke beelden vast te leggen in donkere omgevingen. Deze technologie wordt mogelijk gemaakt door drie belangrijke technologische doorbraken, namelijk het supergrote diafragma, Progressieve BSI Sensor en de Intelligente verlichtings-LED's.


Supergrote diafragma

De lens van de Colorhunter van de camera is uitgerust met een F1.0 supergrote diafragma, het licht wordt zo meer binnengelaten waardoor de helderheid sterk verbetert. Het licht dat wordt opgevangen is 4 keer zoveel licht als de F2.0 diafragma.


Progressieve BSI-sensor

De Colorhunter is voorzien van de nieuwste BSI sensor waardoor zo veel mogelijk licht kan worden opgevangen met de sensor, de gevoeligheid wordt zo extra versterkt. Voor minder lichtvervuiling en het opnemen van de ware kleuren in een omgeving met weinig licht, wordt gegarandeerde door de warme LED lampen.

Minder valse alamen in het donker (SIP)

Bij UNV Smart Intrusion Prevention worden alleen alarmen geactiveerd die door indringers en voertuigen worden gemaakt. Deze functie filtert valse alarmen die worden gemaakt door objecten zoals dieren, takken, lampen en nog veel meer. De aandacht van de camera gaat uit naar indringers en voertuigen en focust zich enkel daarop.


Toepassingsscenario's

De camera is toe te passen op terreinen met ultra weinig licht, het neemt krachtige kleurrijke beelden op dankzij de twee ingebouwde LED lampen. Een geschikte bewaker in de nacht dus. De Colorhunter is toe te passen op veel terreinen zoals bij gebouwen, parkeerterreinen, parken, steegjes en slecht belichte gebieden in het algemeen.