i-Tec

TOP Security biedt geavanceerde en innovatieve oplossingen die op het gebied van toegangscontrole aangeboden worden. Of het nu een los lockerslot betreft of complete oplossingen voor toegangscontrole in hotels of bedrijfspanden, TOP Security weet met de nieuwe producten van ITEC elke deur voor u te openen én te sluiten. Er is steeds meer behoefte naar geavanceerde en complexe toegangsoplossingen. ITEC vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit door met nieuwe geraffineerde technieken te komen en dus te voorzien in de behoeftes. ITEC is partner van TOP Security en heeft internationaal een erg toonaangevend en innovatief aanzien gekregen op het gebied van toegangscontroles en oplossingen.

Deurcilinders

De serie deurcilinders omvat onder meer verschillende soorten elektronisch gestuurde deurcilinders die te bedienen zijn door middel van een code, tag, RFID- kaart, Wi-Fi, Bluetooth, app of mechanische noodsleutel. De cilinders zijn eenvoudig te installeren zonder overbodig boor- en timmerwerk. Bovendien is de cilinder in lengte verstelbaar en past hierdoor op elk Europees slot. De Cilinders zijn voorzien van een MiFare kaartlezer voor het uitlezen van kaarten, tags of polsbandjes. Ook middels een vingerafdruk kan de deur geopend worden. Dat er simpelweg een code ingevoerd kan worden met de cijfertoetsen is natuurlijk al een open deur. Dat het via een gateway en de ITEC OnAcces App ook mogelijk is om toegang op grotere afstand te verschaffen geeft vele extra toepassingen voor o.a. hotels, appartementen, AIRBNB, Hostels of kantoren. Door het kwalitatieve en ruime assortiment is er voor elke situatie wel een passend product of oplossing te vinden.

 

ITEC OnAcces

Geef toegang aan familie of vrienden via de iTEC OnAccess app!

De beheerder van deze app beslist aan wie, wanneer en waar er toegang wordt verschaft: aan de voordeur, garage, kantoor, gebouw, enz.

Via iTEC OnAcces kan eenvoudig een geparametreerde toegangscode aangemaakt en gedeeld worden naargelang je behoeften. Een geweldige oplossing voor Hotels, AIRBNB, Bed & Breakfast, bedrijven bedrijven en voor alle situaties waarin je sleutels in real time en online dient te beheren. Compatibel met elektronische cilinders, sloten, keypads en andere apparaten. Mits het toegangsapparaat aangesloten wordt met een gateway (art. 400251) kan er vanuit elke willekeurige plek toegang verleend of juist geweigerd worden. Zonder Gateway zal de afstand tot bedienen beperkt blijven tot de bluetooth- afstand van het toestel

Creëer toegangscodes, zowel permanent, eenmalig, tijdelijk of periodiek. Nadat de code is aangemaakt, kan deze als E-key gedeeld worden via de meest gebruikelijke middelen, via sms, whatsapp, messenger, e-mail, wechat, enz. Om te openen, voert de gebruiker gewoon de code in de terminal in. Een sleutel is simpelweg niet meer nodig.

Achteraf kan ook gecontroleerd worden wie, wanneer, hoe laat en waar de deur geopend is.

 

TOP Security biedt ook bijpassende ondersteuning zoals trainingen en hulp bij installatie. Natuurlijk zijn de producten van ITEC te bekijken en te testen in onze TOPShops in Temse en Heesch. Wij nodigen geïnteresseerden graag uit en staan altijd klaar met advies en de nodige ondersteuning.