iC 60x72 insteekslot

SKU: 400659

Omschrijving

iC 60x72 insteekslot

400659

 

De iC 60×72 is een slot met automatische vergrendeling. Het slot is zowel met rechte hoeken als met afgeronde hoeken te verkrijgen. PCmaat is 60 x 72mm.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de iC 60×72 is de anti-paniekfunctie. Dit betekent dat het slot snel en gemakkelijk kan worden ontgrendeld in noodsituaties.

 

Daarnaast heeft het slot ook een antikaartfunctie, zodat het slot niet kan worden ontgrendeld met behulp van valse of gekopieerde kaarten. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de echtheid van de kaart te verifiëren voordat het slot wordt ontgrendeld.

 

Een andere handige functie van de iC 60×72 is de "niet storen"-sensor. Deze sensor detecteert wanneer de deur in een bepaalde modus moet worden gezet, zodat er geen onderbrekingen of storingen zijn. Bijvoorbeeld, als iemand zich op een vergadering bevindt of rust nodig heeft, kan de sensor detecteren dat de deur niet moet worden gestoord en het slot blokkeert de toegang gedurende die tijd.

 

Over het algemeen biedt de iC 60×72 een hoog beveiligingsniveau en gemak door het gebruik van elektronische deurhendeltechnologie. Het elimineert de noodzaak van fysieke sleutels en biedt extra functies zoals antipaniek, antikaart en "niet storen"-sensor om aan verschillende behoeften te voldoen.

 


Kenmerken

 

Anti-paniekfunctie
Niet storen-functie
Anti-kaartfunctie
Europese norm


Specificaties

{}