iFP 03 EO deurbeslag - Links

SKU: 400011

Omschrijving

iFP 03 EO Deurbeslag -links

De iFP 03 EO is een elektronisch deurbeslag welk geschikt is voor het eenvoudig openen van een deur. Door deze iFP 03 EO kan de deur geopend worden door middel van een vingerafdruk, Bluetooth, een code invoer of middels een Mi-Fare kaart. Dit deurbeslag is ook te openen middels een app of via het cloud platform indien gebruikt in combinatie met de gateway (Art. 400251).


De steekmaat is aanpasbaar op 72mm of 92mm en dus flexibel toepasbaar. De iFP 03 EO is daardoor geschikt voor alle euro-cilinders. Ook is het deurbeslag verstelbaar aan de dikte van de deur. Deze mag variƫren in een dikte van 30 tot 55mm.


In totaal kunnen er 150 verschillende codes ingevoerd worden en maximaal 200 kaarten gekoppeld worden. Via de APP ITEC OnAcces is het aantal gebruikers ongelimiteerd. Er zijn dus veel mogelijkheden met meerdere toepassingen.

Het deurbeslag wordt gevoed door 6V: 4x AAA batterij. De batterij gaat naar schatting 12 maanden mee, wat dan weer gelijk staat aan ca. 5000 openingen. Het materiaal bestaat uit roestvrijstaal (RVS) en is natuurlijk weersbestendig volgens IP65.

Dit type is geschikt voor naar links draaiende deuren.

iTEC OnAcces app

Via de iTEC OnAcces App (i.c.m. de Gateway) is het heel makkelijk het beheer te houden over de gebruikers. Zo kunnen er nieuwe gebruikers via de App aangemaakt worden waarbij bepaald kan worden of de toegang permanent verleend wordt of juist tijdelijk, eenmalig of in een bepaald tijdsbestek. Er kan eenvoudig een codes aangemaakt worden om deze vervolgens als E-Key naar de gebruiker te sturen. Uiteraard kunnen er vanuit de app ook codes worden verwijderd of aangepast, zodat te allen tijden ook toegang ontzegd kan worden.


Datasheet (engels)


Manual (engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"300 x 21,5 x 40mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"6v","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP65","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"1200g","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"150","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Opbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_AANTALDEUREN":{"label":"Aantal deuren","value":"1","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het aantal deuren weer wat het product kan aansturen."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEM_TOETSENPANEEL":{"label":"Toetsenpaneel","value":"Ja","order":"25","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een toetsenpaneel."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}