iHTL-PS deurhendel – links

SKU: 400021

Omschrijving

iHTL-PS deurhendel – links

400021

 

Een universele 'proximity' deurkrukset.

De iHTL-PS deurhendel is een universele “proximity” deurbeslag geschikt om eenvoudig een deur te voorzien van toegangscontrole. Dit elektrische deurbeslag wordt geplaatst in plaats van het huidige deurbeslag en is compatibel met het bestaande insteekslot. Het deurhendel is voorzien van een strak en modern ontwerp en is vervaardigd uit RVS.

Alle functies van deze deurkruk kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd via de beschikbare 'software' of een 'Mifare Management Card'. De deurkruk wordt geleverd voor installatie in een softwaregestuurd systeem, maar kan eenvoudig worden omgeschakeld om als 'stand-alone' unit te functioneren. Als het systeem in de toekomst wordt geüpgraded, kunnen de bestaande handgrepen eenvoudig weer worden omgeschakeld om met 'software' te werken.

Aan de voorzijde is het deurhendel voorzien van een MiFare (13.56MHz) kaartlezer voor het lezen van kaarten, tags of polsbandjes
Aan de achterzijde van het deurbeslag bevindt zich een batterijhouder. Deze batterijhouder biedt plaats voor 4x AAA batterijen. De verwachte levensduur van de batterijen is circa 12 maanden wat ongeveer gelijk staat aan 5000 openingen. Indien de batterij leeg dreigt te raken, zullen er 3 lange tikken te horen zijn om aan te geven dat de batterij bijna leeg is. Uiteraard is dit ook via de app te monitoren in combinatie met een gateway.

Indien het product gekoppeld wordt aan een gateway (Art. 400251), is het mogelijk om ook op grotere afstand toegang tot de terminal te verkrijgen. Zonder gateway is het ook gewoon mogelijk om toegang te krijgen, maar dat beperkt zich tot de bluetooth- afstand.

Dit type is geschikt voor naar links draaiende deuren.


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"DC 6V (AAA x 4)","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP55","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"2,8 kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEM_TOETSENPANEEL":{"label":"Toetsenpaneel","value":"Nee","order":"25","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een toetsenpaneel."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEESBEREIK":{"label":"Leesbereik","value":"max. 5 cm","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft het leesbereik van het product weer."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}