Over de TOP Kerstfeest

De klok is weer verzet en de temperaturen worden steeds lager, dat betekent dat de winter eraan komt en dus ook de KERST weer in aantocht is. Dit jaar pakt TOP Security groots uit tijdens het gezelligste feest van jaar wat we graag samen willen vieren met jou! TOP Security nodigt je daarom van harte uit om Kerst met ons te komen vieren.

Als je op woensdag 14 december om 13:00 uur, het sleespoor volgt naar onze TOP-Shop in Temse, België, dan waan je je in een waar Winter Wonderland en word je hartelijk welkom geheten voor een sfeervolle ‘get-together’ met onze Toppers.

Twee dagen later, op vrijdag 16 december om 13:00 uur, kun je de heldere ster volgen naar ons TOP-Stalletje in Bethle-Heesch waar je onze nieuwste aanwinsten kunt komen bewonderen. Alle TOP-medewerkers zullen aanwezig zijn om je te verwelkomen en er een gezellige dag van te maken.

Bij het 'Over de TOP Kerstfeest':

  • Kun je nieuwe artikelen bekijken uit het assortiment
  • Kun je je verwonderen over de TOP X-mas gifts en aanbiedingen
  • Kun je kennis opdoen bij de presentaties en demonstraties die worden gegeven
  • Kun je gezellig bijpraten met onze TOP-medewerkers
  • Kun je genieten van een warme, winterse kerstsfeer

We willen graag samen met jou terugblikken op het afgelopen jaar en proosten op een mooi 2023. Uiteraard in een verwonderlijke kerstsfeer met lampjes, gifts, gezelligheid, vuurkorven en andere winterse taferelen.

Heb je ook zo’n zin om met ons te proosten op het afgelopen jaar en een nog beter 2023? Meld je dan snel aan voor ons ‘Over de TOP Kerstfeest’ bij een van onze TOPShops!