Milesight


Milesight is een fabrikant van CCTV producten en is opgericht in 2011. Het is een hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van de beste video beveiliging. De producten zijn de beste in hun klasse, erg functioneel en voorzien van stijlvol design. Het merk blijft groeien en uitbreiden naar de beste oplossingen en biedt geavanceerde technologieën. Met de producten van Milesight worden fysieke en digitale werelden met elkaar verbonden om beveiliging naar een hoger niveau te tillen.


Reseach & Development

De vooruitgang en ontwikkeling van de producten van Milesight wordt gerealiseerd door de beste engineers. 50% van alle medewerkers richt zich volledig op de nieuwste technieken. Dit vertaald zich naar regelmatige nieuwe firmware updates en producten. Door de firmware updates te installeren kan er nog meer uit de camera gehaald worden doordat er mogelijk nieuwe functies worden geüpdatet. Bestaande kwaliteit die zich blijft vernieuwen.


Garantie

Om de kwaliteit en service te waarborgen die Milesight beloofd, hebben de producten een lang garantie termijn. De maximale garantie kan oplopen tot wel 5 jaar! Hierin onderscheidt Milesight zich met andere merken en maakt kwaliteit waarheid.


Artificial Intelligence serie

Haal nog meer uit videobeveiliging met de Artificial Intelligence serie van Milesight. De camera’s zijn voorzien van uitgebreide VCA functies gecombineerd met gezichtsdetectie en een personenteller. Leer nog meer over deze functies en welke modellen bij de AI serie horen.