• Home
 • >
 • Notifier Inspire Serie

Notifier Inspire serie

In de door technologie gedreven wereld van vandaag wil je iets dat betrouwbaar, onderhoudsarm, verbonden en flexibel is - zodat je meer kunt doen en dus efficiënter kunt werken.

De NOTIFIER INSPIR-serie legt een nieuwe basis voor toekomstige brandbeveiliging. Met NOTIFIER INSPIRE ontketen je gloednieuwe beveiligingsmogelijkheden voor je bedrijf, waaronder de eerste UL-goedgekeurde detectoren die automatisch kunnen worden getest.

De tijd van frequente apparatuurwissels, langdurig onderhoud en systemen die niet communiceren is voorbij. De NOTIFIER INSPIR-serie is het meest intuïtieve en intelligente systeem tot nu toe.

Ongeëvenaarde uitbreidingsmogelijkheden

Deze schaalbare oplossing met één paneel is ontworpen om met de behoeften mee te groeien. Met een NOTIFIER INSPIR-paneel kan het systeem eenvoudig uitgebreid worden door meer modules toe te voegen of de functionaliteit uit te breiden zonder dat er extra hardware nodig is. Je klikt simpelweg een nieuwe module in de kast erbij. Dit vermindert de hoeveelheid benodigde apparatuur, waardoor je tijd en geld bespaart.

Efficiëntie CLSS Software

In combinatie met de CLSS-software (Connected Life Safety Services) van Honeywell hebben technici real-time inzicht in wat er in het gebouw gebeurt, zodat ze problemen kunnen diagnostiseren voordat ze ter plaatse zijn. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost en worden onnodige onderbrekingen in het gebouw beperkt.

Notifier Self-test

Als je nog een stap verder gaat, kan je gebruik maken van de kracht van de drieledige aanpak van NOTIFIER: NOTIFIER INSPIRE CLSS, en de NOTIFIER Self-Test serie van detectoren. Samen verminderen deze geïntegreerde technologieën de tijd die nodig is om de jaarlijkse test en inspectie uit te voeren.

Waar eerder 2 personen nodig waren voor het uitvoeren van de test, kan één persoon nu testen in een fractie van de tijd die je voorheen hiervoor kwijt was. Daarbij wordt er automatisch data opgeslagen en kan je dus met een druk op de knop een rapport uitdraaien.

Voordelen van de self-test:
 • Het aantal technici dat nodig is om het systeem veilig te testen wordt teruggebracht tot één. Voor een systeem met 50 detectoren zou dit ongeveer 40 minuten duren i.p.v. 2.5 uur
 • Eén technicus kan de test starten bij het paneel voor het hele gebouw en hoeft alleen de kamer binnen te gaan om een korte visuele inspectie van de detector uit te voeren
 • Het systeem blijft volledig operationeel tijdens de hele duur van de test - en slaat alarm als er een echte brand wordt gedetecteerd, waardoor het proces veiliger is dan ooit
 • Rookdetectoren in moeilijk toegankelijke ruimten vormen niet langer een probleem - zij hoeven alleen visueel te worden geïnspecteerd, wat leidt tot minder verstoring van bezette ruimten
 • Het inspectierapport wordt gedigitaliseerd en binnen enkele minuten elektronisch afgeleverd via de Connected Life Safety Services (CLSS) app, waarmee wordt bevestigd dat elk apparaat met succes is getest, geïnspecteerd en voldoet aan de wettelijke vereisten
 • Met de zelftestende detectietechnologie van NOTIFIER verandert er een proces dat traag en verstorend is naar een proces dat snel, veilig en conform is

 • Veilige systeemconnectiviteit

  Een NOTIFIER INSPIRE paneel is de basis waarop al het andere wordt gebouwd. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zijn de mogelijkheden eindeloos met baanbrekende mogelijkheden die gewoon wachten om te worden ontgrendeld. Naast CLSS- en NOTIFIER Self-Test-detectors ondersteunt de NOTIFIER INSPIRE serie ook geavanceerde detectieoplossingen, digitale spraakbesturing voor noodcommunicatie en nog veel meer.

  Connected Life Safety Services (CLSS)

  Als samenleving zijn we meer dan ooit met elkaar verbonden. Moderne technologieën stellen ons in staat te communiceren, toezicht te houden, problemen op te lossen, diagnoses te stellen en nog veel meer - zelfs wanneer we niet fysiek bij elkaar zijn.

  Deze nieuwe manier van werken kwam centraal te staan tijdens de COVID-19 pandemie, en bedrijven over de hele wereld maakten gebruik van innovatieve technologieën die de efficiëntie zouden verbeteren en de bedrijfscontinuïteit zouden bevorderen. Deze nieuwe processen zijn succesvoller gebleken dan we ooit hadden verwacht en zullen langetermijngevolgen hebben voor de manier waarop we werken in een post-COVID-wereld.

  Dit eerste op de markt gebrachte, end-to-end verbonden platform zal de manier veranderen waarop jouw veiligheidssystemen worden geïnstalleerd, getest en onderhouden. De CLSS-web- en mobiele apps bieden gebouweigenaren, facility managers, systeemintegrators en technici een overzicht op afstand van alle faciliteiten, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat deze effectief functioneren en aan de wettelijke vereisten voldoen.

  Maar de kracht van CLSS houdt daar niet op. Hieronder staan vijf manieren waarop CLSS jou en je gebouwen efficiënter kan maken:

  Voorbereid ter plaatse gaan: Dankzij de zichtbaarheid van systemen op afstand stelt CLSS technici in staat problemen te diagnosticeren voordat ze ter plaatse zijn, waardoor storingen worden beperkt, middelen vrijkomen en het aantal eerste reparaties toeneemt.

  Testen en inspecteren: CLSS automatiseert vele aspecten van het test- en inspectieproces, van data acquisitie en -documentatie tot testen en naleving. Wanneer geconfigureerd met de NOTIFIER Self-Test serie detectoren, stelt de CLSS mobiele app technici in staat om de detectoren automatisch te testen met een druk op een knop - waardoor een proces dat normaal gesproken weken en dagen duurt in uren en minuten verandert.

  Testrapporten altijd en overal:Voorbij zijn de dagen van het invoeren van gegevens in spreadsheets, het handmatig overschrijven van rapporten, en wekenlange vertragingen in het leveren van resultaten. CLSS haalt al deze informatie elektronisch op, zodat je altijd digitaal bewijs van naleving binnen handbereik hebt.

  Geen verrassingen:CLSS stelt je in staat om de onderhoudsschema's bij te houden, evenals de leeftijd en conditie van de apparatuur. Toegang tot deze real-time informatie biedt de mogelijkheid om de bezoeken van technici en de onderhoudskosten zonder verrassingen te plannen.

  Gemoedsrust:Met CLSS is alles op afstand te bewaken, zodat je er zeker van kunt zijn dat alle locaties effectief functioneren zonder dat je fysiek ter plaatse hoeft te zijn.

  Als je wist dat het mogelijk was om de efficiëntie te verbeteren en daarmee verstoringen van het gebouw tot een minimum te beperken en naleving te garanderen - zou u het dan doen? Als het antwoord ja is, dan is CLSS de oplossing.