• Home
  • >
  • Ontdek de nieuwe shop

Ontdek de nieuwe webshop!

TOP Security lanceert een nieuwe website! Na lange tijd gebruik te hebben gemaakt van de oude website is het tijd voor vernieuwing. De website is gemoderniseerd en heeft een nieuw ontwerp. Deze is zo ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Zodat je sneller en eenvoudiger van de website gebruik kan maken.

Om de website toegankelijker te maken, is de zoekmachine geĆ¼pdatet. Het is nu makkelijker om je favoriete producten te zoeken en snel te vinden. Is het nog niet duidelijk wat je precies wilt, dan kunt je via de filters en overzichtelijke productcategorieĆ«n zoeken. De website is zo ontwikkelt dat het direct het beste resultaat wordt bereikt. Overzichtelijk, snel en eenvoudig om te zoeken en online een bestelling te plaatsen.

Niet alleen is de website verbeterd voor desktop, maar mobiel zijn er veel ontwikkelingen geweest. Vanaf nu is de website makkelijk te gebruiken via een smartphone of tablet. Dus is het niet meer noodzakelijk om je bestelling vanaf kantoor te plaatsen. Eenvoudig thuis of op locatie bestellen, het is voortaan mogelijk!

Zelfs onze service wordt nog verbeterd door de nieuwe website. De Live Chat heeft nieuwe ontwikkelingen waardoor deze nog eenvoudiger te gebruiken is. Heb je een dringende vraag? Neem contact op via de Live Chat en ontvang supersnel antwoord! Deze vragen kunnen uiteenlopend zijn, van behoefte aan technische ondersteuning naar marketing advies.