Qolsys

QolSys, oftewel Quality of Life Systems, is een toonaangevende fabrikant van elektronica en beveiligingsapparatuur. Ze bieden geavanceerde alles-in-één beveiligingsoplossingen voor thuis en bedrijf.

 

Opgericht als een startup in San Jose, Californië, is QolSys uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van beveiligingssystemen in Amerika. Het bedrijf onderscheidt zich met innovatieve producten, zoals het IQ Panel en IQ Panel 2, dat draadloze PowerG-technologie integreert.

 

In 2021 introduceerde QolSys het nieuwste platform, het IQ Panel 4, met verbeterde draadloze mogelijkheden, een krachtige processor en Android UI. Met de capaciteit voor 128 draadloze beveiligingsapparaten en 137 Z-wave slimme apparaten, biedt het IQ Panel 4 een uitgebreide oplossing voor moderne beveiligingsbehoeften, met een bereik tot een kwart mijl voor draadloze apparaten en ondersteuning voor 242 gebruikerscodes. Voor wie op zoek is naar het beste draadloze beveiligingssysteem, biedt QolSys betrouwbare oplossingen.