Trainingen

De beveiligingsbranche is een branche die voortdurend veranderd en vernieuwd. Regelgeving en ontwikkelingen blijven regelmatig veranderen en het is belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven als installateur. Dit kan door nieuwsitems te volgen, maar dit kan eenvoudiger door je te laten bijscholen en je kennis over producten op te frissen en uit te breiden. Hiervoor ben je bij TOP Security aan het juiste adres, wij bieden praktijkgerichte trainingen om je kennis over onze producten te vergroten en op de hoogte te blijven van de trends in de beveiligingsbranche.

Als je als installateur regelmatig een training volgt zul je hier zelf de voordelen van ervaren. Op de werkvloer kan je efficiënter te werk gaan wat weer tijd bespaart om te installeren en onderhoud uit te voeren. TOP Security heeft een ruim aanbod aan trainingen op allerlei soorten beveiligingstechnieken. Deze verzorgen wij in onze eigen trainingsruimtes op onze kantoren te Nederland, België en Duitsland. We organiseren vaste trainingsdagen waarvoor je jezelf kan aanmelden. Voor een andere dag, tijd of locatie kan je contact met ons opnemen.


Het trainingsaanbod


Subsidies

Wanneer je een cursus volgt via uw werkgever geeft dit mogelijkheid om gebruik te maken van subsidies. In Nederland en België zijn er namelijk verschillende instanties die dit mogelijk maken. Otib (Nederland) is één van deze instanties die deze subsidies verstrekken. Als je bent aangesloten bij Otib heb je recht op €150 subsidie per werknemer, per kalenderjaar. De subsidie wordt uitgekeerd nadat de factuur is ingediend bij Otib. Vormelek is de instantie in België die subsidies verstrekt voor het volgen van opleidingen en cursussen. Zij vergoeden gedeeltelijk de kosten van de opleiding.


Schrijf je nu in