Uniview

Uniview, afgekort als UNV, is een van de grootste video (CCTV) fabrikanten ter wereld. Alle decennia lang ontwikkelen zij producten voor de beveiligingsindustrie, met de focus op IP gebasseerde videobeveiligingssystemen. Met een wereldwijde afzet van producten in meer dan 200 landen, behoren zij tot de absolute top en vertegenwoordigen ze een mooie 3de plaats in de ranglijst.  

Virtuele showroom

Vanaf nu is het mogelijk om de producten van UNV nóg beter in detail te bekijken. In samenwerking met UNV heeft TOP Security een virtuele showroom gecreëerd waar de nieuwste producten in te zien zijn. Ontdek zelf de winkel en loop even binnen!

 

Research & Development (R&D)

Alle producten van Uniview worden bedacht, ontwikkeld en verbeterd door maar liefst 6 R&D kantoren. Met circa 3000 patentaanvragen per jaar leggen ze steeds nieuwe innovaties vast en investeren ze voortdurende 15% van de omzet in de ontwikkeling van nieuwe producten, technologiën en oplossingen. Waar de producten in Europa vooral bestaan uit video oplossingen, wordt er op de achtergrond al producten op het gebied van toegangscontrole en parkeersystemen ontwikkeld voor de toekomst. 

 

Breed assortiment

Of het nu gaat om een eenvoudige bewakingsoplossing, of een geavanceerde systemen met goede detectie mogelijkheden, vrijwel overal is een oplossing voor. Het brede assortiment is bestaande uit netwerk video recorders, hybride recorders, ip camera's en thermische camera's. Het basis assortiment is geschikt voor ieder project tot circa 256 camera's. De meeste modellen liggen altijd op voorraad bij TOP Security. 

 

Integraties

Krachtige integraties met andere partijen, zorgt er voor dat de producten van UNIVIEW breed toegepast kunnen worden. Zo zijn er tal van integraties met VMS fabrikanten zoals Exacq, Axxon, Mirasys, Milestone, Genetec, Digifort, Bosch, 3dEYE, Luxriot en Marcoscop. De expertise van TOP Security komt duidelijk naar voren als we spreken over integraties. Onze jarenlange ervaring met vele systemen, zorgt ervoor dat de producten te combineren zijn met onze alarm en toegangscontrolesystemen. 

 

Cloud

Een van de krachtigste functies van UNV is wel de cloud. De cloud wordt gebruikt voor het eenvoudig verbinden van camera's en recorders aan computers, tablets en smart phones. De cloud zorgt voor een super snelle, veilige en versleutelde verbinding tussen de verschillende apparaten. Tevens is het mogelijk om via de cloud apparaten te bekijken, terug te spelen en te configureren. Ook voor het up-to-date houden van apparaten bied de cloud de juiste tools, door bijvoorbeeld automatisch aan te geven als er firmware updates beschikbaar zijn voor een of meerdere verbonden apparaten.