Visonic


De grenzen van veiligheid verleggen

Visonic is een internationale ontwikkelaar en producent van hoogwaardige elektronische beveiligingssystemen en -componenten. Zij zetten zich in om de manier van leven van mensen te verbeteren door hun gevoel van veiligheid te vergroten. De gebruiksvriendelijke en innovatieve Home Security Systems en componenten van Visonic zijn vitale onderdelen van het dagelijkse gezinsleven voor mensen van elke leeftijd. Door real-time connectiviteit te bieden tussen gezinnen, huizen, eigendommen, zorgverleners en ondersteunende netwerken in de gemeenschap, stellen zij mensen in staat hun dagelijkse leven voort te zetten in het volle vertrouwen dat de mensen en dingen waar zij het meest om geven veilig en comfortabel zijn.

 

Vier decennia van uitstekende prestaties

Visonic werd in 1973 opgericht door Moshe en Yaacov Kotlicki en werd in 2004 een naamloze vennootschap. Het werd in 2004 genoteerd aan de London Stock Exchange (main list) (LSE), en in 2006 aan de officiële lijst van de Tel Aviv Stock Exchange (TASE). Visonic werd in 2011 overgenomen door Tyco en is nu een privébedrijf.

 

Wereldwijde aanwezigheid

Visonic, onderdeel van de merkenportefeuille van Tyco Security Products, heeft zijn hoofdkantoor in Tel Aviv, Israël. De thuisbeveiligingsproducten, vervaardigd in een ultramoderne fabriek van 10.000 m2 in Kiryat Gat, Israël, worden verkocht via een netwerk van dochterondernemingen, distributeurs en verkoopvertegenwoordigers in meer dan 100 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika en de regio Azië-Stille Oceaan.

 

Gedreven om te leiden en te overtreffen

Visonic's leiderschap in de ontwikkeling van beveiligingstechnologie wordt mogelijk gemaakt door de toewijding van het bedrijf aan innovatieve R&D. De talrijke doorbraken van de afgelopen jaren hebben geresulteerd in 90 geregistreerde octrooien en 40 extra octrooiaanvragen die momenteel worden onderzocht.

Visonic’s innovatieve producten zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en worden geproduceerd volgens ISO 9001 gecertificeerde procedures voor kwaliteitsmanagementsystemen.