PowerSeries Pro 32 zones in compacte behuizing

SKU: 217102

Omschrijving

PowerSeries Pro 32 zones in compacte behuizing

De 217102 bied de oplossing wanneer er slechts beperkt ruimte is voor het plaatsen van een inbraakcentrale in bijvoorbeeld een meterkast. Deze kast is voorzien van een moederbord van de PowerSeries Pro met 8 zone ingangen on-board. Maximaal kunnen 32 zones worden aangesloten, bedraad of draadloos. 

 

Het moederbord is voorzien van afneembare connectoren, hierdoor is bekabeling makkelijk af te monteren. Standaard zijn 8 bedrade zone-ingangen en 4 PGM uitgangen voorzien. De zone ingangen kunnen iedere weerstandswaarde aan tussen de 0 en 15k Ohm. Deze waarde te bepalen in de software voor het gehele systeem. De uitgangen kunnen worden gebruikt om extra sirene's en flitser aan te sturen of externe systemen. Naast de in- en uitgangen, is het paneel ook voorzien van een bewaakte sirene uitgang (BELL) en is er LAN kiezer geintegreerd.

 

De CORBUS (Digitale Bus) op het moederbord bied een totaal vermogen van 2A aan capaciteit voor het voeden van uitbreidingsmodules en bediendelen. Het is wel aan te raden om deze in externe behuizingen te plaatsen door de beperkte ruimte in deze behuizing. Een sabotageschakelaar voor het bewaken van de behuizing is inbegrepen.

 

Het moederbord in deze behuizing is als Grade3 gecertificeerd, de behuizing is Grade 2 gecertificeerd. 


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"280 x 295 x 78 mm (LxBxH)","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"3,5 Kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"72","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMCUSTITEM_SABOTAGESCHAKELAAR":{"label":"Sabotageschakelaar","value":"Ja","order":"27","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een sabotageschakelaar."},"CUSTITEMCUSTITEM_PARTITIES":{"label":"Aantal partities","value":"4","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de maximum aantal partities weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_ZONESONBOARD":{"label":"Aantal zones on board","value":"8","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft het aantal bedrade zones op de print weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PGMUITGANG":{"label":"PGM uitgangen","value":"4","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal PGM uitgangen weer."},"CUSTITEMTS_TYPECOMMUNICATIE":{"label":"Type communicatie","value":"IP ","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft de communicatie verbinding van het product weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"32","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 2","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DSC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}