PowerSeries Pro 32 zones in standaard behuizing

SKU: 217101

Omschrijving

PowerSeries Pro 32 zones in standaard behuizing 

De 217101 is een 32-zone (HS3032) PowerSeries Pro inbraakcentrale in een standaard behuizing. De centrale is voorgemonteerd in een PC5006C behuizing en bied de mogelijkheid tot het plaatsen van een GSM opsteekprint met antenne en eventueel een extra HSM3408 ingangen module. 

 

Het moederbord is voorzien van afneembare connectoren, hierdoor is bekabeling makkelijk af te monteren. Standaard zijn 8 bedrade zone-ingangen en 4 PGM uitgangen voorzien. De zone ingangen kunnen iedere weerstandswaarde aan tussen de 0 en 15k Ohm. Deze waarde te bepalen in de software voor het gehele systeem. De uitgangen kunnen worden gebruikt om extra sirene's en flitser aan te sturen of externe systemen. Naast de in- en uitgangen, is het paneel ook voorzien van een bewaakte sirene uitgang (BELL) en is er LAN kiezer geintegreerd. 

 

De CORBUS (Digitale Bus) op het moederbord bied een totaal vermogen van 2A aan capaciteit voor het voeden van uitbreidingsmodules en bediendelen.

 

De behuizing is voorzien van 2 sabotageschakelaars voor de deksel, onder en boven in de kast. Tevens is de achterkant van de kast voorzien van een sabotageschakelaar. 

 

Zowel de behuizing als het moederbord is voorzien van een Grade3 certificering.

 

 

Handleidingen: 

Gebruikershandleiding Nederlands

Installatiehandleiding Nederlands

Referentiehandleiding Nederlands

Gebruikershandleiding Duits

Installatiehandleiding Duits

Referentiehandleiding Duits

Gebruikershandleiding Engels

Installatiehandleiding Engels

Referentiehandleiding Engels

Gebruikershandleiding Frans

Installatiehandleiding Frans

Referentiehandleiding Frans


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"400 x 335 x 105 mm (LxBxH)","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"3 Kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"72","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMCUSTITEM_SABOTAGESCHAKELAAR":{"label":"Sabotageschakelaar","value":"Ja","order":"27","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een sabotageschakelaar."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Opbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PARTITIES":{"label":"Aantal partities","value":"4","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de maximum aantal partities weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_ZONESONBOARD":{"label":"Aantal zones on board","value":"8","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft het aantal bedrade zones op de print weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PGMUITGANG":{"label":"PGM uitgangen","value":"4","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal PGM uitgangen weer."},"CUSTITEMTS_TYPECOMMUNICATIE":{"label":"Type communicatie","value":"IP ","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft de communicatie verbinding van het product weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"32","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3\u00051\u00052\u00054\u00055\u00056","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 3","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DSC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}