PowerSeries Neo hybride 32 zones centrale met kleine behuizing

SKU: HS2032SNKE

Omschrijving

DSC PowerSeries Neo hybride 32 zones centrale met kleine behuizing


De PowerSeries Neo inbraakpanelen vormen een krachtige range aan hybride inbraakcentrales, welke zijn voorzien van de laatste innovaties op het gebied van alarmsystemen. Ieder paneel is modulair uitbreidbaar met zowel bedrade als draadloze zones. Het paneel voldoet aan alle Europese beveiligingsnormen om te voldoen aan klasse II.


DSC PowerG techniek

Alle PowerSeries Neo inbraakpanelen zijn voorzien van PowerG techniek. De PowerG techniek is de krachtigste draadloze alarmtechniek binnen de inbraakmarkt. Het paneel ondersteunt hierdoor volledige 2-weg techniek en kan een range bieden van maar liefst 2 kilometer in open gebied. Het bereik is eventueel te versterken met repeaters.

PowerSeries Neo inbraakcentrales communiceren draadloos over 3 frequenties. Zo beschikt dit paneel over 62 verschillende subfrequenties, verdeeld over 433, 868 en 922 Mhz. Het systeem voert maar liefst 64 scans per seconde uit over de verschillende frequenties om zo een uiterst stabiele communicatie te bieden voor draadloze componenten! Door de speciale multi-kanaal hopping technologie worden data pakketjes in tijdsloten gedeeld om zo sneller en meer data te versturen!


Brede range aan draadloze componenten

Met de komst van de Powerseries NEO inbraakpanelen, heeft DSC ook een brede range aan draadloze componenten. Zo is het mogelijk om 2-weg bedienpanelen toe te passen met of zonder ingebouwde proximity lezers, eventueel gecombineerd met spraakberichten.


Mobiele applicatie en video verificatie Het alarmsysteem is volledig te bedienen middels een uitgebreide app van DSC. Dit kan worden uitgebreid met een dienst van www.alarm.com om meer functionaliteit en opties toe te voegen aan de bediening van uw systeem. Daarnaast is het mogelijk om beelden op te vragen van de sensoren en kunnen deze worden doorgemeld naar een meldkamer.


Specificaties HS2032SNKE

  • Gebruiksvriendelijk menu en eenvoudig te bedienen
  • 8 tot 32 zones, 8 zones on-board
  • Uitbreidbaar tot 32 bedrade of draadloze zones
  • 2 programmeerbare uitgangen, uitbreidbaar tot 22 uitgangen
  • 4 Partities
  • 72 Gebruikerscodes
  • Geheugenbuffer voor 500 gebeurtenissen
  • Maximaal 4 draadloze repeaters
  • Geleverd in een kleine behuizing, PC5002C
  • Geleverd inclusief een transformator

Specificaties

{"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"72","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMCUSTITEM_SABOTAGESCHAKELAAR":{"label":"Sabotageschakelaar","value":"Ja","order":"27","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een sabotageschakelaar."},"CUSTITEMTS_RFONTVANGER":{"label":"RF ontvanger","value":"Nee","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een RF ontvanger."},"CUSTITEMCUSTITEM_PARTITIES":{"label":"Aantal partities","value":"4","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de maximum aantal partities weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_ZONESONBOARD":{"label":"Aantal zones on board","value":"8","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft het aantal bedrade zones op de print weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PGMUITGANG":{"label":"PGM uitgangen","value":"2","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal PGM uitgangen weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"32","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3\u00051\u00052\u00054\u00057","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 2","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Bedraad","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DSC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}