iCODE 03 EO deurbeslag - Rechts

SKU: 400002

Omschrijving

iCODE 03 EO deurbeslag - Rechts

 

De iCODE 03 EO is geschikt om eenvoudig een deur te voorzien van toegangscontrole. Dit elektrische deurbeslag wordt geplaatst in plaats van het huidige deurbeslag en is compatibel met uw bestaande insteekslot. Het deurbeslag is voorzien van een strak en modern ontwerp en is vervaardigd uit RVS en geschikt voor zowel binnen als buiten (IP65). De flexibele steekmaat (PC) van 72 of 92mm, maakt het product flexibel en toepasbare op vele type deuren. 

Aan de voorzijde is het deurbeslag voorzien van een MiFare (13.56MHz) kaartlezer voor het lezen van kaarten, tags of polsbandjes. Daarnaast is er ook een keypad aanwezig, die op basis van touch geactiveerd en zichtbaar wordt. Er kunnen maximaal 150 codes en 200 tags worden gekoppeld. 

Indien het product gekoppeld wordt aan een gateway (Art. 400251),  is het mogelijk om ook op grotere afstand toegang tot de terminal te verkrijgen. Zonder gateway is het ook gewoon mogelijk om toegang te krijgen, maar dat beperkt zich tot de bluetooth- afstand.

De deurhendel aan de voorzijde wordt actief en zal het dagschot openen bij het ingeven van de juiste code, tag of app. De deurhendel aan de achterzijde is altijd direct te gebruiken om de deur te openen. Hierdoor vormt het product geen issue op het gebied van brandveiligheid en vluchten doordat deze met één handeling te openen is. 

Aan de achterzijde van het deurbeslag bevindt zich een batterijhouder. Deze batterijhouder biedt plaats voor 4 AAA batterijen. De verwachte levensduur van de batterijen is circa 12 maanden en 5000 openingen. Indien de batterij leeg dreigt te raken, zullen er 3 lange tikken te horen zijn om aan te geven dat de batterij bijna leeg is. Uiteraard is dit ook via de app te monitoren in combinatie met een gateway. 

Dit type is geschikt voor naar rechtsdraaiende deuren.

Datasheet iCode03EO (Engels)


Handleiding iCode03EO (Engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"300 x 21,5 x 40mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"6v","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP65","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"1200g","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"150","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Opbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_AANTALDEUREN":{"label":"Aantal deuren","value":"1","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het aantal deuren weer wat het product kan aansturen."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEM_TOETSENPANEEL":{"label":"Toetsenpaneel","value":"Ja","order":"25","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een toetsenpaneel."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}