Gateway iOA, Bluetooth / Wifi Gateway

SKU: 400251

Omschrijving

Gateway iOA, Bluetooth / Wifi Gateway; iTEC on Access

De 400251 maakt toegang op afstand tot terminals mogelijk. De producten die werken via de i-TEC OnAcces APP maken gebruik van Bluetooth en kunnen zonder deze gateway dus alleen functioneren op ongeveer 10m afstand. Met Gateway iOA is elke functionaliteit mogelijk vanuit de hele wereld. Sleutels zijn dus verledentijd, open alles op afstand. Ook is het mogelijk om achteraf te controleren wie en waar iemand gebruik heeft gemaakt van de deur cilinder.

Let op: De gateway wordt geleverd met een voedingskabel (usb- uitgang) maar zonder Power adapter (5v/1A). Deze is te bestellen onder artikelnr. 400255.

Datasheet


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"70 x 70 x 26 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"5V DC","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"1200g","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"ABS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"2.4GHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}