iCylinder 08 gemotoriseerde cilinder 40mm in/ 60mm uit

SKU: 400134

Omschrijving

iCylinder 08 gemotoriseerde cilinder 40mm in/ 60mm uit

400134

De iCylinder08 is gemaakt om eenvoudig een deur te openen middels een tag, RFID kaart, Wi-Fi, Bluetooth, App of mechanische noodsleutel. De iCylinder08 is eenvoudig te installeren zonder overbodig boor-of timmerwerk. Dit is het nieuwste model van Itec en heeft een modern design en uitstraling

De cilinder is voorzien van een MiFare (13,56Mhz) kaartlezer voor het uitlezen van kaarten, tags of polsbandjes..

Als de iCylinder 08 gekoppeld wordt aan aan een gateway (Art. 400251) dan is er ook een mogelijkheid om via de ITEC OnAcces APP de deur op afstand te ontgrendelen. Er kunnen maximaal 10 cilinders op één gateway worden aangesloten. Deze zouden dan wel allemaal binnen het bluetooth bereik van de gateway moeten worden aangesloten.


De verwachte batterijduur is 12 maanden wat gelijk staat aan ca. 5000 openingen. Daarbij is de iCylinder08 natuurlijk weerbestendig volgens IP65, dus zowel te gebruiken op binnen- en buitendeuren.

Er dienen 2 batterijen te worden toegepast van het type CR2. Deze worden niet standaard meegeleverd. Zie de accessoires van dit product hieronder voor het juiste type.


Specificaties

{"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"Aluminium","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."}}},"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}