iCylinder07 halve elektronische cilinder 32 (Buiten) - Grijs

SKU: 400111

Omschrijving

iCylinder07 halve elektronische cilinder 32 (Buiten) - Grijs

De iCylinder07 is gemaakt om eenvoudig een deur te openen middels een code, tag, RFID kaart, Wi-Fi, Bluetooth, App of mechanische noodsleutel. De iCylinder07 is eenvoudig te installeren zonder overbodig boor-of timmerwerk.
 

De cilinder is voorzien van een MiFare (13,56Mhz) kaartlezer voor het uitlezen van kaarten, tags of polsbandjes. Daarnaast kan er ook gewoon een code worden ingedrukt op de cijfertoetsen die zich bovenop de cilinder bevinden. Er kunnen max. 150 verschillende codes worden gebruikt. De cilinder slaat de laatste 500 handelingen op, zodat je via de app (bluetooth) of hub (via de cloud) precies kunt zien welke handeling door wie er wanneer is uitgevoerd.

Als de iCylinder 07 gekoppeld wordt aan aan een gateway (Art. 400251) dan is er ook een mogelijkheid om via de ITEC OnAcces APP de deur op afstand te ontgrendelen. Er kunnen maximaal 10 cilinders op één gateway worden aangesloten. Deze zouden dan wel allemaal binnen het bluetooth bereik van de gateway moeten worden aangesloten.


De verwachte batterijduur is 12 maanden wat gelijk staat aan ca. 5000 openingen. De cilinder is 20mm aanpasbaar in lengte en past daarmee op de meeste deuren. Daarbij is de iCylinder07 natuurlijk weerbestendig volgens IP65, dus zowel te gebruiken op binnen- en buitendeuren.

Datasheet iCylinder07


Manual iCylinder07


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"5","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP65","order":"6","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"700g","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"150","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Inbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_AANTALDEUREN":{"label":"Aantal deuren","value":"1","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het aantal deuren weer wat het product kan aansturen."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEM_TOETSENPANEEL":{"label":"Toetsenpaneel","value":"Ja","order":"25","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een toetsenpaneel."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"13,56 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEMTS_KILO":{"label":"Kilo's","value":"0,7","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft de trekkracht in kilo's weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"i-Tec","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}