Protege uitbreidingsmodule voor 2 deuren

SKU: 220201

Omschrijving

Protege uitbreidingsmodule voor 2 deuren

PRT-RDM2-DIN-485

De 220201 is een uitbreidingsmodule uit de Protege serie van ICT. Het systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze module breidt het systeem uit met 2 deuren en 8 zone ingangen. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.

De 220201 heeft de grootte van een 1 DIN.


Toegangscontrole

De uitbreidingsmodule ondersteunt 2 lezerspoorten die geschikt zijn voor 2 deuren. De uitzondering hierbij is dat zodra er een lezer bij de in- en uitgang van dezelfde deur wordt gebruikt, dus aan beide kanten, er maar één poort op de controller gebruikt wordt. Dus in dat geval is deze controller geschikt voor 4 deuren. De kaartlezers die gekoppeld kunnen worden zijn voorzien van diverse protocollen zoals via Bluetooth, DESfire Mifare en NFC. Hierdoor zijn de deuren dus via een tag, kaart of zelfs via smartphone te openen. Met uitbreidingsmodules kunnen er extra deuren toegevoegd worden tot een maximum van 128 deuren. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wie wanneer welke deur mag betreden, de juiste acties in het geval van nood en nog véél meer. Al deze data is te exporteren om eenvoudig rapportages bij te houden.

 

Installatie

ICT is eenvoudig te plaatsen doordat het via Wiegand of via RS-485 kan worden geïnstalleerd. Dit zijn twee verschillende manieren van aansluiten. De kaartlezers kunnen niet volgens beide worden aangesloten. De centrales en modules zijn allen voorzien van een design wat ontwikkeld is zodat het te plaatsen is via een DIN rail. 


Specificaties

Algemeen

Merk ICT
Materiaal ABS
Aantal deuren 2
Frequentie 125 KHz
Wiegand 26 Bit
Anti-passback Ja
Aantal RS-485 poorten 3 poorten
LED indicator Ja
Microfoon Ingebouwd
Montage DIN Rail
Gebruik met applicatie Ja

Fysieke Eigenschappen

Kleur2 Zwart
Gewicht 426 g
Afmetingen 156.8 x 90 x 60 mm