Protege uitbreidingsmodule voor 2 deuren

SKU: 220201

Omschrijving

Protege uitbreidingsmodule voor 2 deuren

PRT-RDM2-DIN-485

De 220201 is een uitbreidingsmodule uit de Protege serie van ICT. Het systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze module breidt het systeem uit met 2 deuren en 8 zone ingangen. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.

De 220201 heeft de grootte van een 1 DIN.


Toegangscontrole

De uitbreidingsmodule ondersteunt 2 lezerspoorten die geschikt zijn voor 2 deuren. De uitzondering hierbij is dat zodra er een lezer bij de in- en uitgang van dezelfde deur wordt gebruikt, dus aan beide kanten, er maar één poort op de controller gebruikt wordt. Dus in dat geval is deze controller geschikt voor 4 deuren. De kaartlezers die gekoppeld kunnen worden zijn voorzien van diverse protocollen zoals via Bluetooth, DESfire Mifare en NFC. Hierdoor zijn de deuren dus via een tag, kaart of zelfs via smartphone te openen. Met uitbreidingsmodules kunnen er extra deuren toegevoegd worden tot een maximum van 128 deuren. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wie wanneer welke deur mag betreden, de juiste acties in het geval van nood en nog véél meer. Al deze data is te exporteren om eenvoudig rapportages bij te houden.

 

Installatie

ICT is eenvoudig te plaatsen doordat het via Wiegand of via RS-485 kan worden geïnstalleerd. Dit zijn twee verschillende manieren van aansluiten. De kaartlezers kunnen niet volgens beide worden aangesloten. De centrales en modules zijn allen voorzien van een design wat ontwikkeld is zodat het te plaatsen is via een DIN rail. 


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"156.8 x 90 x 60 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"426 g","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Zwart","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"28","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"DIN Rail","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_WIEGAND":{"label":"Wiegand","value":"26 Bit","order":"20","tooltip":"Dit veld geeft het wiegand protocol weer van het product."},"CUSTITEMTS_AANTALDEUREN":{"label":"Aantal deuren","value":"2","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het aantal deuren weer wat het product kan aansturen."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"ABS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"125 KHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_ANTIPASSBACK":{"label":"Anti-passback","value":"Ja","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van anti-passback."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEMAANTALRS485POORTEN":{"label":"Aantal RS-485 poorten","value":"3 poorten","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft het aantal RS-485 poorten van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"ICT","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}