Adresseerbare Rate of Rise thermische detector met isolator

SKU: MI-RHSE-S2I

Omschrijving

Adresseerbare Rate of Rise thermische detector met isolator

 

Type detector: De detector is een adresseerbare Rate of Rise thermische detector. Dit betekent dat het apparaat ontworpen is om veranderingen in temperatuur te detecteren en te reageren op een snelle temperatuurstijging, wat kan wijzen op een brandgevaarlijke situatie.

 

Isolator: De detector is voorzien van een isolator. Dit betekent dat het apparaat is uitgerust met een geïntegreerde isolatiecomponent die voorkomt dat elektrische storingen zich verspreiden naar andere delen van het brandalarmsysteem. Dit zorgt voor een betrouwbare werking en minimaliseert valse alarmen.

 

De detector is adresseerbaar, wat betekent dat elk apparaat een uniek identificatienummer heeft in het brandalarmsysteem. Dit maakt het mogelijk om specifieke detectoren te lokaliseren en te identificeren wanneer er een alarm of storing optreedt.

 

Rate of Rise detectie: Deze thermische detector is ontworpen om de temperatuurveranderingen in de omgeving te meten. In geval van een snelle temperatuurstijging boven een vooraf ingestelde drempel, zal de detector een alarm activeren. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op brandgevaren, zelfs voordat de omgevingstemperatuur een kritisch niveau bereikt.

 

Installatie: De MI-RJHSE-S2I detector kan worden geïnstalleerd als onderdeel van een adresseerbaar brandalarmsysteem. Het apparaat wordt aangesloten op een geschikte brandalarmcentrale en kan worden geprogrammeerd en geconfigureerd via de systeemsoftware.

 

Compatibiliteit: De detector is compatibel met andere adresseerbare componenten van het brandalarmsysteem, zoals bedieningspanelen, handbrandmelders en signaalgevers. Dit zorgt voor een geïntegreerde en coherente werking van het hele systeem.

 


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Morley","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"AP Opal","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}