Welkom bij TOP Security

TOP Security is een distributeur en adviseur van beveiligingsproducten in de Benelux en DACH landen. We bieden een ruim assortiment aan CCTV-, Inbraak-, brand-, toegangscontroleproducten en bieden de bijpassende ondersteuning hiervoor. Met ons eigen technical support team, kennisbank, trainingsaanbod, onze TOP Shops, en onze functie als branddetectiebedrijf mogen wij ons een totaalleverancier noemen. Onze TOP medewerkers bieden hulp en ondersteuning voor, na en tijdens de installatie.

Wij werken met selectieve kwaliteitsmerken en staan daardoor ook vierkant achter onze producten. Doordat onze TOP-medewerkers zich voortdurend trainen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen hebben wij alle professionele kennis en ervaring in huis om je letterlijk met raad en daad bij te staan. We kennen onze klanten veelal bij naam, en staan graag voor ze klaar. TOP Security geeft open, eerlijk en persoonlijk advies en zoekt samen naar geschikte oplossingen voor elke denkbare situatie. We staan bekend om onze service. Een vraag is nooit te gek of een probleem te groot, er zijn altijd antwoorden of oplossingen. We denken graag mee.

Wij zijn niet alleen distributeur, maar juist óók de kennispartner waarop je kan vertrouwen en kan bouwen. We staan achter de kwaliteit van onze service en producten. Door onze kennis en ervaring investeren we in de toekomst waarin we toonaangevend blijven en samen sterk staan.

TOP Shops

In onze winkels worden onze artikelen vanuit de verpakking gepresenteerd. je loopt zo even binnen voor advies of om jouw product op te halen. Het product en de eigenschappen daarvan zijn meteen goed zichtbaar als je het ‘live’ in je handen houdt. Onze TOP Shops zijn te vinden in Temse (BE) en Heesch (NL).

Support Desk

Onze medewerkers van de support desk staan altijd paraat als eerste aanspreekpunt voor technische vragen. Deze kan je telefonisch of via de mail stellen. Zij denken graag mee en zoeken oplossingen voor kleine storingen tot complexe uitdagingen. Om nog sneller geholpen te worden is het handig om teamviewer bij de hand te hebben. Dit maakt het mogelijk om je sneller bij de juiste oplossing te komen. Bovendien delen onze Technische Toppers hun kennis via onze digitale kennisbank. Hier vind je zelf al veel toepassingen en informatie.

Trainingen

We bieden verschillende trainingen aan uit diverse categorieën om jou als partner met een goede basis aan kennis te voorzien. Deze verzorgen wij in onze eigen trainingsruimtes op onze kantoren te Nederland, België en Duitsland. Uiteraard volgen onze medewerkers ook zelf trainingen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Branddetectiebedrijf

TOP Security is een erkend branddetectiebedrijf. Wij kunnen je ondersteunen op het gebied van brandmeldinstallaties. Zo kunnen wij een PvE (Programma van eisen) opstellen, BMI ontwerpen, opleveren, certificeren en onderhouden. Hiermee zijn wij een ervaren en deskundige partner op het gebied van brandveiligheid. Ook hierbij ondersteunen wij graag.