Over ons


TOP Security is distributeur van beveiligingsproducten in de Benelux en DACH landen. Een totaalleverancier die service verleent van A tot Z. We bieden een ruim assortiment aan CCTV- , inbraak-, brand-, toegangscontrole producten en de bijpassende ondersteuning hiervoor. Of je nu op zoek bent naar goed advies voor een lastig project of met problemen op locatie staat, wij staan graag voor je klaar. TOP Security zoekt naar een geschikte oplossing in elke gewenste situatie.

Onze medewerkers zijn pro’s als het gaat om onze producten en hebben alles in huis om je te helpen met welke vraag dan ook. Zij blijven zichzelf trainen en ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. TOP Security is namelijk koploper betreft de nieuwste producten en series in vergelijking met de concurrent. Nieuwsgierig geworden? We bieden de mogelijkheid om onze producten te demonstreren in onze showroom.

Kortom, TOP Security is geen dozenschuiver maar een leverancier die adviseert en ondersteunt waar het nodig is. Investeren in een fijn partnerschap is voor ons erg belangrijk waarbij persoonlijk contact voorop staat. We nodigen je graag uit om langs te komen in onze showroom of komen graag naar je toe!