Verzenden en afhalen


Let op, i.v.m. het corona virus heeft DPD vertraging, hierdoor worden pakketjes niet standaard meer de volgende dag geleverd. Dit kan enkele dagen duren, dus houd hier rekening mee! Toch je pakketje met extra spoed nodig? Dan kan je kiezen voor een express levering, deze worden wel gegarandeerd op tijd verzonden omdat deze voorrang krijgen op de depots. Voor vragen kun je met ons contact opnemen.


Bij het plaatsen van een bestelling wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen! Gelukkig zorgen onze snelle bazen in het magazijn dat we de bestelling zo snel mogelijk verzenden. Heb je namelijk vandaag voor 15.30 besteld, dan verzenden we de bestelling nog dezelfde dag. Afhankelijk van de transporteur is dit binnen 1-2 werkdagen bij je! Toch liever verzekerd zijn dat je bestelling de dag erna in huis is, kies dan voor een express levering.


Dropshipment

Liever je bestelling direct bij de eindgebruiker? Dat kan via een dropshipment! In sommige gevallen is het makkelijker om de producten direct naar de klant of het project te sturen, hier biedt TOP Security de mogelijkheid voor aan. In de webshop kan je adressen toevoegen in je adresboek. Dit is handig om op te slaan voor een vaker voorkomend dropshipment adres. Vink dropshipment adres aan en wij sturen de bestelling direct naar de eindgebruiker.


Afhalen

Liever toch de bestelling zelf komen ophalen? Dit kan tijdens onze openingstijden, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30 uur. Komt een ander moment beter uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen.


Het afhaal adres van TOP Security is;

Kromstraat 5

5384LT Heesch

Nederland