IPC video tester met PoE, 5.5 inch touchscreen

SKU: DT-A61

Omschrijving

IPC video tester met PoE, 5.5 inch touchscreen


Deze DT-A61 CCTV-tester van Viscoo zit boordevol geweldige functies! Deze professionele CCTV tester is ontwikkeld voor de installatie en het onderhoud van zowel op coax gebaseerde als IP gebaseerde CCTV installaties. Voor coax installaties worden TVI tot 8MP, CVI tot 8MP, AHD tot 5MP en CVBS resoluties ondersteund. Op het gebied van IP technologie is de tester compatibel met signalen tot 4K (8MP) en worden coderingen als H.264 en H.265 ondersteund.

 

De tester is voorzien van een 5.5 inch touchscreen en werkt zowel op 12V DC als op de interne batterijen. De interne batterij biedt spanning voor ongeveer 5 uur. Op de tester is ook een PoE uitgang voorzien van het voeden van PoE ondersteunde camera’s. Tevens is een 12V uitgang voorzien op de tester die gebruikt kan worden voor apparatuur die geen PoE ondersteund.

 

Dankzij het formaat van de monitor kan deze in de ene hand worden gebruikt terwijl de installateur met de andere hand de camera kan afstellen om dat perfecte beeld te krijgen, waardoor de installateur minder tijd op locatie hoeft door te brengen en kostbare tijd bespaart. Al met al belooft dit subtiele maar effectieve product het leven van een installateur veel gemakkelijker te maken. De tester kan zowel met een LAN kabel als via Wi-Fi worden verbonden in een netwerk.

 

Deze testmonitor heeft een Uniview Test Tool waarmee je Uniview camera's kunt toevoegen, IP-adressen en wachtwoorden kunt wijzigen en kunt controleren of de camera werkt als je problemen hebt op locatie. Tevens kun je enkele beeldinstellingen direct uitvoeren op de tester en kunnen bijvoorbeeld OSD namen direct worden aangepast.

 

Het interne geheugen van de tester is 8Gb en is bedoeld voor het maken van snapshots. Na het afstellen van de camera in de gewenste positie, kan eenvoudig een snapshot worden genomen om deze later bij oplevering eventueel in een rapport te verwerken. Optioneel kan het geheugen worden uitgebreid met een Micro-SD kaart tot maximaal 256Gb.

 

Downloads:

Handleiding (Engels)Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"9","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"35 x 15 x 10 cm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMBHS_POE":{"label":"PoE","value":"Ja","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van PoE."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC - PoE","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"1,5 Kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Viscoo","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}},"10":{"label":"Interface","order":"8","attributes":{"CUSTITEMTS_MICROSDKAART":{"label":"Micro SD kaart","value":"Ja","order":"2","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product mogelijk heeft om een micro SD kaart te plaatsen."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_GEHEUGEN_SDKAART":{"label":"Maximale geheugen","value":"256 GB","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft maximum geheugen aan micro SD kaart weer van het product."}}},"9":{"label":"Netwerk","order":"7","attributes":{"CUSTITEMTS_ONVIFPROTOCOL":{"label":"ONVIF protocol","value":"Ja","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van het ONVIF protocol."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_WIFI":{"label":"Wi-Fi ","value":"Ja","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van Wi-Fi."}}}}