Elektrische sluitplaat, fail-secure

SKU: 400671

Omschrijving

Elektrische sluitplaat, fail-secure

Fail secure is een sluitplaat die met een elektrische stroom dient bekrachtigd te worden om de deur te kunnen openen.. Als de stroom uitvalt, blijft de deur gesloten.

De sluitplaat is vervaardigt in RVS en enkel geschikt voor binnendeuren zonder nachtschot. De sluitplaat wordt aangesloten middels een 12V DC voeding. 


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"160 x 25 x 30mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"300 Gram","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Grijs","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_FAILSAFE":{"label":"Failsafe","value":"Nee","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van failsafe."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMTS_RUSTSTAND":{"label":"Ruststand","value":"Normally Closed ( NC )","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft weer wat de ruststand is van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"iTEC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}