Patchkast compact wandmodel 2u verticaal

SKU: 680161

Omschrijving

Patchkast compact wandmodel 2u verticaal

 

De 680161 is een compacte wandkast voor het plaatsen van netwerk en video apparatuur. Deze zwarte kast bied de mogelijkheid tot het plaatsen van 4U apparaten in een horizontale positie en 2U in een verticale positie. De kast is afsluitbaar waardoor apparaat goed beschermd blijft. 

 

De kast is IP20 gecertificeerd en enkel geschikt om in huizen of gebouwen toegepast te worden. De maximale belasting van apparaten die geplaatst kunnen worden in deze kast is 60Kg. 

 

Datasheet (Engels)

Datasheet (Duits)

Technische tekening (Engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"170 x 550 x 540mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"8.5 Kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"Staal","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEM_INCHES":{"label":"Inches","value":"19\"","order":"32","tooltip":"Dit veld geeft de aantal inches weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Intellinet","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}