Conventionele centrale met 2 zones

SKU: NFS2

Omschrijving

Conventionele brandmeldcentrale, 2 zones

De NFS2 is een uiterst betrouwbare conventionele brandmeldcentrale. Deze centrale biedt ruimte voor 2 zones waarbij maximaal 32 melders op een zone kunnen worden aangesloten. De zone aanduiding kan worden gerealiseerd middels de slide-in labels. De centrale biedt ruimte voor 2 back-up accu's voor het bieden van een secundaire stroomvoorziening bij 230V netspanning uitval.

De NFS centrales staan bekend om hun uitgebreide technische functionaliteiten die de installateur in staat stellen om het systeem uitgebreid te programmeren. De centrale is optioneel uit te breiden met 8 configureerbare relaisuitgangen en 4 extra bewaakte sirene uitgangen. Als eindgebruiker beschikt u over een uiterest eenvoudig en zeer gebruikersvriendelijke brandmeldcentrale!

De NFS centrales voldoen aan de EN54-2 en EN54-4 normering en voldoen hiermee aan de regelgeving conform NEN2535 en NEN2575.


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"356 x 318 x 96 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"2 kg","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Notifier","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"CLIP","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}