Conas Toegangscontrole

Conas is een fabrikant voor oplossingen in toegangscontroles. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan deurcontrollers, keypads, kaartlezers en verwante artikelen zoals software voor toegangscontrole, elektro- magneten, elektronische openers en exit-knoppen. Alle systemen zijn zo gebouwd dat deze op een later moment verder kunnen worden uitgebreid met gelijkwaardige deurcontrollers.

Het systeem is erg flexibel en wordt breed ondersteund door RFID lezers, Wiegand 26 bit en Mifare lezers. Conas biedt ook de mogelijkheid om te integreren met CCTV oplossingen waardoor in de software ook beelden kunnen worden vastgelegd.

Conas is gespecialiseerd in standalone oplossingen voor kleinere projecten met 1 of 2 deuren tot aan geavanceerde netwerksystemen waarbij er een onbeperkt aantal deuren aangestuurd kunnen worden, zónder überhaupt aan kwaliteit in te boeten. Dat is sowieso een ding dat vast staat; Conas is erg scherp geprijsd, terwijl de producten in een kwalitatief hoog segment zit. De prijs- kwaliteit verhouding is dus erg gunstig.

TOP Security is exclusief distributeur van Conas producten. We bieden daarom een uitgebreid assortiment aan van elektro- magneten, grendels, sluitplaten, mechanische sloten, en open- en sluitknoppen

 

Conas Toegangscontrole Software

Voor de aansturing van de deurcontrollers wordt er gebruik gemaakt van de gratis software van Conas. Deze software is zeer uitgebreid en biedt beheerders de mogelijkheid om bijvoorbeeld gebruikers toe te voegen aan het systeem, tijdschema’s in te stellen, dagopenstelling of juist sluitingen tijdens vakantieperiodes etc.