DSC - Security is what we do

DSC (Digital Security Controls) is een wereldleider op het gebied van elektronische beveiliging. Al meer dan 40 jaar is DSC actief in de ontwikkeling van inbraaksystemen, IP monitoring, en eigentijdse onafhankelijke draadloze panelen. Met DSC loopt u altijd voorop met de nieuwste en betrouwbaarste technologieën.

Een wereldmerk dat voldoet aan de hoogste standaarden

Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste ISO standaarden in moderne productiefaciliteiten, onder meer in Canada en Italië. Tevens zijn vrijwel alle producten gecertificeerd volgens de Europese beveiligingsnormen (EN-normering) en land specifiek zoals INCERT, NCP en VSO normen. Dus als u kwalitatieve beveiligingsproducten nodig hebt die werken wanneer het echt nodig is, kijk dan naar DSC.

PowerSeries Pro

De PowerSeries Pro is het nieuwste inbraakpaneel van DSC. Een paneel die voldoet aan alle eisen en certificeringen om toegepast te worden in de hoogste risicoklassen (Grade 3). De PowerSeries Pro panelen kunnen volledig bedraad of gecombineerd worden met de PowerG draadloze componenten.

PowerSeries Neo

De PowerSeries Neo is een krachtig, hybride inbraakpaneel. Het paneel is al jaren een van de meest verkochte alarmsystemen ter wereld. Het paneel kan zowel bedraad als hybride worden toegepast door de compatibiliteit met alle PowerG draadloze componenten.

Wireless Premium

het beste op het gebied van een draadloos systeem. De centrale unit bevat direct een draadloze ontvangst module. De Wireless Premium panelen zijn compatibel met alle PowerG componenten.

Iotega

IoTega bied het beste van beveiliging, gecombineerd met smart home. Het koppelen van bewakingscamera’s, video intercoms, sloten, lampen en allerlei smart home oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

PowerSeries

De robuuste powerseries tonen zich al vele jaren als een zeer stabiel en betrouwbaar alarmsysteem. Een serie zonder poespas, met vele bedrade componenten en optioneel uit te breiden met een range aan draadloze detectiemiddelen.

Alexor en Impassa

Alle velen jaren vormen de Alexor en de Impassa serie een betrouwbaar alarmsysteem. Het systeem is vooral bedoeld voor draadloze installaties, gebaseerd op 433Mhz technologie.