• Start
  • >
  • Milesight Artificial Intelligence

Dé slimste camera's

De CCTV markt blijft ontwikkelen en is vooruitstrevend, dat bewijst de nieuwe Artificial Intelligence serie van Milesight maar weer. De camera’s zijn voorzien van uitgebreide smart functies waardoor deze nog efficiënter ingezet kunnen worden. Pushmeldingen worden verstuurd in de live weergave en het is nog eenvoudiger om beelden terug te kijken. De AI serie is van hoge kwaliteit en maakt het mogelijk om opnames te analyseren op een hoger niveau.


Kenmerken

Gezichtsdetectie

De AI serie is voorzien van de gezichtsdetectie functie. In de live weergave is het mogelijk om screenshots te maken van gezichten. Bij grote openbare plekken is deze functie van toepassing om extra veiligheid te bieden of om toegangscontrole en bedrijfsmanagement te ondersteunen.

Personenteller

De camera’s in de AI serie tellen in real-time personen zodat er een duidelijke analyse gemaakt wordt wanneer het drukste moment is. Hier kunnen bedrijven slim op anticiperen en de beveiliging hierop aanpassen. De Artificial Intelligence serie van Milesight is méér dan een bewakingscamera, het is de aanvulling op een volwaardige en betrouwbare beveiliging.

VCA functies

VCA functies filteren objecten zoals personen en voertuigen om deze daarna nauwkeurig te detecteren. Via diverse technieken wordt er waargenomen en pushmeldingen verstuurd. Geavanceerde bewegingsdetectie, lijndetectie, regio betreden of verlaten en sabotage detectie zijn voorbeelden hiervan. Met de smart functies haal je nog meer uit de camera’s.

Producten

Bekijk de Milesight AI introductie