ONDERSTEUNING

Wij van TOP Security streven naar een goede klantrelatie en de beste service. Daarom leveren we niet alleen de beste producten, maar bieden we technisch- en verkoopadvies en ondersteuning. Op het moment dat er vragen zijn over producten of u stuit op een probleem kunt u altijd contact opnemen. 


ADVIES

Voordat u aan een project begint is het altijd goed om de juiste producten en kennis te hebben. Elk project brengt namelijk vragen met zich mee. We delen onze jarenlange ervaringen graag en kunnen u vrijblijvend advies geven, zodat u de beste kwaliteit kunt leveren. Dus neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.


TECHNISCHE ONDERSTEUNING

TOP Security kan begrijpen dat u niet alle kennis van onze producten heeft, daarom ondersteunen wij u graag hierin. Staat u als installateur zijnde bij een klant en loopt u tegen problemen aan, dan is een snelle service wel zo fijn. Daarom kunt u ons bereiken voor technische ondersteuning en proberen wij u direct te helpen. U kunt contact telefonisch en via de mail contact opnemen met ons technisch support. Door dit zo snel mogelijk te kunnen waarborgen heeft Top Security medewerkers die gespecialiseerd zijn in beveiligingstechniek.

Vaak kunnen wij u telefonisch helpen door de speciale tool ‘hulp op afstand’. Via het programma teamviewer kunnen we diverse producten van u configureren en problemen op afstand oplossen. Denk bijvoorbeeld aan forwarden van poorten of instellen van alarmen op inbraaksystemen. Voordat wij dit kunnen doen is het belangrijk dat u op onderstaande knop klikt. Zo wordt er een Teamviewer sessie gestart met de helpdesk. Zodra dit is gelukt kunt u telefonisch contact opnemen met ons en geeft u het ID en het wachtwoord door. Vanaf dit moment kan de technische medewerker met u meekijken en u verder helpen. 


VERKOOPONDERSTEUNING

Niet alleen op technisch gebied bieden we ondersteuning, maar ook op verkoop gebied. U als ondernemer of installateur bent namelijk vaak al druk genoeg om veel tijd te investeren in verkoopkennis van specifieke producten. Hierin willen wij u graag ondersteunen door verschillende tools aan te bieden. We kunnen u ondersteunen door middel van productsheets, flyers, brochures en productvideo's.

TOP Security ondersteunt u graag waar het nodig is, dus als er andere vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.