• Home
  • >
  • vacature-binnendienst

Vacature commercieel medewerker binnendienst

TOP Security is een distributeur en adviseur van beveiligingsproducten in de Benelux en DACH landen. We bieden een ruim assortiment aan Video (CCTV)-, inbraak-, brand-, toegangscontrole- en smart home producten. 

Als commercieel medewerker binnendienst houd jij je bezig met de verkoop van deze producten. Je adviseert onze klanten, verwerkt offertes en bestellingen. Je werkt dan samen met je collega’s van marketing en communicatie en ondersteunt hier waar nodig. Het is dus een erg afwisselende functie waar zeker ruimte is voor jouw creativiteit en inzicht.

Alle collega’s helpen je graag ontwikkelen zodat je je snel thuis zult voelen en op de hoogte bent van alle facetten binnen ons mooie bedrijf. Misschien kunnen ze zelfs een puntje aan jouw verkoop skills zuigen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en we laten je graag in jouw eigen kracht floreren. Er wordt veel gelachen in de kantine, onze feestjes zijn legendarisch en ook onze BBQ-party wil je niet missen.

Wij zijn niet zo pretentieus om te denken dat de ideale werknemer bestaat, maar als je proactieve houding hebt, leergierig en ambitieus bent en ook nog eens affiniteit hebt met beveiligingsproducten, dan pas je zéker in ons team

Je hoeft geen talenknobbel te hebben, maar als je een goeie grap (bij voorkeur een droge) in het Engels of Duits kunt vertellen, dan heb je zeker een streepje voor, en wordt jij misschien wel onze nieuwste Topper.

Klinkt goed? 

Wij maken graag kennis met je! Stuur je motivatie en CV naar jobs@topsecurity.nl. Voor vragen of meer informatie over deze functie, neem je contact op met Nick van Peufflik via 0412-475788. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.