IQPanel4 SmartHome systeem

SKU: 218061

Omschrijving

IQPanel4 SmartHome alarmsysteem met PowerG & Z-wave


218061

 

Het IQPanel4 is een zeer krachtig all-in-one beveiliging- en smart home systeem. Het paneel is voorzien van een 7 inch Multi Touch touchscreen met een gebruikersvriendelijke interface. Vanaf het scherm is een volledige controle over uw beveiligingssysteem en alle verbonden smarthome componenten mogelijk, evenals het eenvoudig activeren van scenes. Bovendien heeft het scherm een ingebouwde glasbreukmelder.

Aan de voorzijde van het scherm is een camera geïntegreerd met een 4K beeldresolutie met een beeldhoek van 120 graden. Deze camera kan worden ingesteld om beelden te maken bij een in- of uitschakeling van het systeem, maar kan ook beelden maken bij een alarmmelding. Hierdoor kan je direct verifiëren of er ongenode bezoekers aanwezig zijn.


Aan de onderzijde van het paneel bevindt zich ook een quad-sound speaker interface voor het afspelen van geluiden en spraakberichten. De speaker kan ook gebruikt worden voor het afspelen van muziek wanneer een muziekstream wordt verstuurd naar het paneel vanaf een mobiele telefoon. 

Het paneel is voorzien van een Bluetooth module voor het bedienen van het alarmsysteem. Mobiele telefoons kunnen worden gekoppeld aan het paneel en aan gebruikers. Indien gebruikers geautoriseerd zijn, kunnen zij het paneel automatisch uitschakelen middels bluetooth wanneer zij in het bereik zijn van het systeem (5 á 10 meter). Maximaal 242 gebruikers worden ondersteund op het paneel.


Het IQPanel4 is voorzien van het PowerG protocol voor het koppelen van beveiligingscomponenten. PowerG is een zeer betrouwbare en stabiele technologie voor draadloze communicatie over grote afstanden (tot 2Km) tussen de centrale en sensoren. Er kunnen aan het paneel maximaal 128 beveiligingssensoren worden gekoppeld waaronder magneetcontacten, beweging- en rookmelders.


Het IQPanel4 is voorzien van een Z-Wave plus ontvangstmodule voor het koppelen van smarthome componenten. Het paneel ondersteund een totaal van 137 smart home componenten waarbij de communicatie draadloos plaatsvind middels het Z-Wave Plus (700) protocol.


Voor de communicatie met een app, en eventueel een meldkamer (optioneel), is het paneel voorzien van een LTE (4G/5G) kiezer en een duaal-band Wi-Fi module. Hierdoor staat het paneel altijd in verbinding met gebruikers en bied het een betrouwbare en versleutelde gegevensoverdracht.

 


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"155 x 191 x 26mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Qolsys","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"242","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEMTS_BEDIENPANEEL":{"label":"Bedienpaneel","value":"Touch screen","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft het soort bedienpaneel weer."},"CUSTITEMTS_RFONTVANGER":{"label":"RF ontvanger","value":"Ja","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een RF ontvanger."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"128","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"DSC PowerG","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 2","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Draadloos","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"868 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."}}}}