DNAKE

DNAKE is producent van video intercomsystemen en bestaat sinds 2005. Momenteel zijn ze actief in meer dan 90 landen, TOP Security is hiervan distributeur in de Benelux en DACH-regio. DNAKE biedt een slimme en eenvoudige manier om te communiceren. Dat doen ze door intercomsystemen te ontwikkelen met multifunctionele toegangsmogelijkheden. Door de continue innovatie van de producten blijven er nieuwe technieken ontstaan. DNAKE streeft naar een veilige en gebruiksvriendelijke intercom oplossing.

De productserie van DNAKE bestaat uit video intercoms die kunnen worden ingezet bij verschillende projecten van klein tot groot. Zo bestaat het assortiment uit buitenposten met één beldrukker maar ook grote systemen die 10.000 gezichten van gebruikers kunnen herkennen. Daarbij bieden de intercomsystemen eindeloos veel mogelijkheden om te integreren. Zo is het mogelijk om alarmcomponenten, camerabewaking en domotica te koppelen. DNAKE is een alles in één oplossing.

Om overal en altijd verbonden te zijn met de intercoms van DNAKE, is de Smart Life app te downloaden via de App- en Playstore. Dit is een overzichtelijke applicatie waar alle beelden van de intercoms en eventuele camera’s te zien zijn. Ook is het mogelijk om de deur op afstand te openen. De intercoms zijn eenvoudig te koppelen via het plug-and-play concept. Door een account aan te maken in de cloud en vervolgens de QR code te scannen, kan het systeem direct aan de slag.


Compatibiliteit

De systemen van Dnake zijn compatibel met systemen of toepassingen van andere merken. Zie hieronder een overzicht van de verschillende merken waarmee Dnake prima kan integreren.